6 prednosti čistih crijeva!

1. Probavni sustav postaje aktivniji

Nakon izlučivanja neprobavljenih tvari i toksina u crijevima probavni sustav postaje aktivniji i može bolje apsorbirati hranjive tvari. Naslage u crijevima su plodno tlo za razvoj bakterija i raznih bolesti.

2. Nema više zatvorenosti i nadutosti

Ništa nije gore od osjećaja napetosti i napuhanosti kao posljedice nemogućnosti odlaska na wc. Postanemo razdražljivi, bez energije, a mogu se javiti i bolni hemoroidi. Zatvorenost naime povećava mogućnost pojave toksina i u krvotoku.

3. Više energije

Detoksikacija djeluje kao pomlađivanje, jer smo energiju koristili na izlučivanje toksina, bakterija i otpadnih tvari putem probave. Nakon čišćenja obuzet će vas novi val energije, osjećat ćete se lakše i raspoloženije.

4. Povećana apsorpcija vitamina i ostalih hranjivih tvari

Očišćena crijeva bolje apsorbiraju vodu, vitamine i ostale važne hranjive tvari za rad našeg organizma. Istovremeno smanjit će se razvoj bakterija i razina toksina u našem tijelu.

5. Bolja koncentracija

Slaba prehrana i još slabija apsorpcija hranjivih tvari utječu na koncentraciju. Nakupljanje otpadnih tvari punih toksina djeluje kao zastoj koji sprečava rad cijelog organizma, uključujući i koncentraciju, unatoč relativno zdravoj prehrani.

6. Odličan početak svake dijete

Iako detoksikacija tijela nije primarno namijenjena gubitku tjelesne mase, može predstavljati odličan početak u tom smjeru. Zamislite crijeva puna otpadnih tvari, naslaga na stijenkama i sporu probavu poput puža. To ne može biti dobro za težinu, a još manje za energiju i ispunjen život.

Čišćenje crijeva je odličan početak borbe sa suvišnim kilogramima, jer potiče metabolizam, olakšava kretanje, diže razinu energije i posljedično čini gibanje produktivnijim.

Kako Detox za čišćenje crijeva može pomoći?

Redovita stolica je osnova zdravlja te je važno brinuti za zdravlje crijeva tijekom cijele godine, a ne samo kad dođe do zdravstvenih poteškoća. Crijeva možemo zaštititi i održavati redovitim čišćenjem, čemu je i namijenjen Detox za čišćenje crijeva. Ovaj paket sadrži ekološku mješavinu timijana i sljeza, koja ne samo da potiče probavu i olakšava probavne smetnje već i čisti crijeva od toksina, što je osnova za zdravu probavu i imunitet.

Similar Posts